Starity

Demi Lovato rózsaszínre váltott

2014. január 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovatót az évek során már szinte mindenféle hajszínnel láthattuk, és úgy gondolta, ismét itt az ideje a változtatásnak.

hirdetés
Demi Lovato rózsaszínre váltott

A 21 éves énekesnőről küztudott, hogy imádja váltogatni hajszínét, és nem fél a kicsit merészebb színektől sem. Miután 2013 októberében kékre váltott, múlt heti nyaralása alatt a sós tengervíz teljesen kiszívta, ezért úgy gondolta, ismét itt az ideje a cserének.

A napokban már Twitter-követőivel megosztotta, mire készül, ezzel felcsigázva rajongóit, akik már türelmetlenül várták, vajon ezúttal milyen őrült ötlettel áll elő. Tegnap végre megmutatta a végeredményt, először egy, a Twitterre feltöltött fotóval, majd a paparazzók lencsevégre kapták, miután Selena Gomez társaságában távozott az egyik Los Angeles-i étteremből.

Élénk rózsaszín haja tökéletesen fog illeni a február 9-én induló Neon Lights névre hallgató turnéjához, amit az X Factor egykori mentora már izgatottan vár. Az énekesnő éppen januári szabadságát tölti, hogy mielőtt nekivágna több hónapon át tartó turnéjának, legyen egy kis ideje a családjára, barátaira és saját magára is. A képeket elnézve igazán jót tett neki ez a pár hetes pihenő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek