Starity

A leggyönyörűbb Grammy-ékszerek: 2013

2014. január 24. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedvencek és celebek mennek-jönnek az évek folyamán, ám azok, akik igazi világsztárrá váltak, folyamatosan jelen vannak a legrangosabb zenei díjátadó, a Grammy vörös szőnyegén is. Összeállításunkban most a legnevesebb énekesek ékszereit vesszük sorra.

hirdetés
A leggyönyörűbb Grammy-ékszerek: 2013

Adele

Az aranytorkú brit énekesnő zárt ruhájához sem nyaklánc, sem karkötők nem illettek, ezért stylistja, Gaelle Paul csupán egy Lorainne Schwartz-tervezte fülbevalót választott Adele-nek. A tíz lila kristálykővel körbevett ötkarátos gyémántfülbevaló egy virágot takar – nagyon ízléses és gyönyörű!

Rihanna

A gyönyörű Riri stylistja, Mel Ottenberg gyémánt ékszereket választott Rihannának, hiszen a ’Diamond’ című dala és sikerturnéja pont egy éve szerepelt a sikerlistákon.

Az énekesnő három Neil Lane-tervezte gyűrűt és egy karkötőt viselt a Grammy-gálán. A két kígyó formájú szépséget egy téglalap alakú gyűrűvel párosították össze, mondván: Rihanna stílusa egyedi, utánozhatatlan, s merész párosításokból alakul ki.

Taylor Swift

Az egyik leggyönyörűbb, kövekkel díszített ékszerszett a szőke countryénekesnőn csillogott. Taylor személyiségétől messze áll a vad és túlcicomázott stílus, ezért egy visszafogottabb verziónál maradtak stylistjával.

A karkötő egy 18 karátos, arannyal futtatott, gyémánt kövekkel díszített, ametisztkövekből álló szépség, melyhez egy tízkarátos barna gyémántfülbevalót viselt Mindkét ékszer Lorraine Schwartz tervezése.

Jennifer Lopez

J.Lo igencsak szereti mindenféle csillogó-villogó dolgokkal felturbózni a szettjét, ám mivel a féloldalas ruhája nem tette lehetővé a nyaklánc viselését, inkább a karkötőket és a gyűrűket halmozta fel.

A három Norman Silverman-karkötő összesen 82 karátos – fehér és arany gyémántkövekkel vannak díszítve. Az énekesnő ezek mellé saját Maiyet-gyémántfülbevalóit vette fel, majd egy vastag, arannyal futatott karkötőt, egy arany pecsétgyűrűt a hüvelykujjára és két gyémántgyűrűt szintén Silvermantól.

Kelly Rowland

Az énekesnő karamellszínű bőréhez remekül illik minden szín, nem volt kérdés tehát, hogy színes ékszereket vegyen fel. Feltűnő ruhája már így is minden szemet vonzott, ám ez a Lorraine Schwartz-tervezte fekete gyémántfülbevaló, benne zöld, kék és türkiz díszítőkövekkel telitalálat volt!

Katy Perry

A tavalyi Grammy-gálán nem bővelkedett ékszerekkel a gyönyörű énekesnő, hiszen maga a ruhája felsőrésze is kész ékszerkavalkád volt. Katy csupán egy 14 karátos, arany, Adaler márkájú gyűrűt viselt, ovális türkizbetéttel a közepén.

Beyoncé

Az énekesnő nagyon hivatalosra vette a figurát a fekete-fehér geometrikus mintájú kezeslábasával, tehát nagyon ékszertémában sem volt merész. Markáns, szigorú vonalú ékszereket választott Lorraine Schwartztól: két hasonló, kristályokkal és gyémántokkal díszített karkötőt és egy 14 karátos hatalmas gyűrűt viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek