Starity

Goldie Hawn aggódik Justin Bieberért

2014. január 26. 13:01   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Goldie Hawn a CNN-nek mesélt arról, ő hogyan fogadta a hirtelen hírnevet, és azt is elárulta, mit gondol Justin Bieber mostanában igen botrányos viselkedéséről.

hirdetés
Goldie Hawn aggódik Justin Bieberért

Goldie Hawn nagyon fontosnak tartja, hogy az emberek tisztán gondolkodjanak és minél kevesebbet stresszeljenek. 12 évvel ezelőtt indított el egy szociális és érzelmi tanulási programot The Hawn Foundation néven, ami segít csökkenteni a stresszt, javítja a tanulmányi teljesítményt és erősíti a fiatalok koncentrációs képességét.

Goldie nemrég tartott Svájcban előadást a meditációról, a World Economic Forumnál, ahol a CNN is részt vett és beszélgettek a színésznővel. Justin Bieberről is kérdezték, akit nemrég tartóztattak le ittas vezetés és illegális versenyzés vádjával. Hawn szerint, ami a fiatal kanadai popsztárral történik, „szívszorító”.

Goldie visszaemlékezett arra, ő hogy birkózott meg a hirtelen hírnévvel. „Nagyon sokat stresszeltem. Távol voltam az otthonomtól. Egyik napról a másikra történt minden, és nagyon aggódtam miatta. Segítséget kerestem, rá akartam jönni, miért nem vagyok olyan boldog és izgatott, amennyire kellene, nem értettem, hogy az emberek miért akartak tőlem aláírást.”

Elmesélte, hogy nem lett drogfüggő, bár az ő helyzete a hatvanas években teljesen más volt, mint a mostani generáció hírességeinek.

„Összetöri a szívemet, mert tudom, mi történik velük. Önmagukat próbálják gyógyítani, és ez a legveszélyesebb dolog számukra” – mondta az Oscar-díjas színésznő, majd hozzátette, hogy ő vigyázni szeretne azokra a fiatalokra, akik most küzdenek a hírnévvel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek