Starity

Chris Pine-t lenyűgözte Anna Kendrick hangja

2014. január 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A páros együtt játszik az Into The Woods című musicalben – Chris szerint Anna hangja olyan, akárcsak egy angyalé.

hirdetés
Chris Pine-t lenyűgözte Anna Kendrick hangja

Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck nyomdokaiba lépett Chris Pine, aki Tom Clancy CIA-szuperkémét, Jack Ryant formálja meg a legújabb rebootban, az Árnyékügynökben. A 60 milliós büdzséből készült filmben karaktere elutasít egy magasan fizető állást a Wall Streeten, hogy terroristák nyomába eredjen.

„Egy amerikai kapitalista, aki épphogy megkapta a diplomáját a londoni egyetemen. Fárasztó, hogy folyton arról beszélek, mennyire vonakodva vállalok el olyan szerepeket, mint amilyen ez is. Tudom, ez most úgy hangzik: »Ó, jaj, szegény színész...« De néha ez az egész olyan, mint egy bizarr, kozmikus baleset.”

A színész persze igyekszik élvezni az életet – idén karácsonykor Rob Marshall nagy költségvetésű musicalje, az Into The Woods kerül a mozikba, melyben Johnny Depp és Anna Kendrick oldalán játszik.

„Remélem, hogy nem rontom el a jelenlétemmel! Mindenki annyira tehetséges a filmben, a szereplőgárda nagyszerű – Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt és Anna KendrickAnna Kendrick, ó, te jó ég, a hangja akárcsak egy angyalé.”

Pine továbbra is be van táblázva, még mindig a Förtelmes főnökök második részén dolgozik, valamint nemsokára megkezdődik a Mantivities forgatása. Szabadidejében viszont a Google-t böngészi, és imádja az iPhone-ján, amely segítségével nyelvtudását fejleszti. „Szeretem a francia rádiókat, próbálok franciául tanulni!”


Chris és Anna az Into the Woods forgatásán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

chris izé pine öhm
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek