Starity

AnnaSophia: „Be voltam tojva Chris Pine-tól”

2014. január 25. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő csodálja Johnny Depp és Chris Pine munkásságát, egyik álma, hogy ismét Depp-pel együtt játsszon.

hirdetés
AnnaSophia: „Be voltam tojva Chris Pine-tól”

„Pár napja beszélgettem Chris Pine-nal, akivel a Coachellán találkoztam tavaly áprilisban. El sem hiszem, hogy még mindig emlékszik rám! Teljesen lesokkoltam, amikor először összefutottam vele és Alessandra Amrosióval. Be voltam tojva – de annyira kedves ember” – majd hozzáfűzi, reméli, az idei fesztiválra is tud időt szakítani.

AnnaSophia jelenleg Ausztráliában, Gold Coaston nyaral, ahol minden idejét a parton tölti és a hasát sütteti a 27 Celsius-fokos melegben. Hamarosan ismét visszatér az Államokba, mivel az utómunkálatok folynak az A Conspiracy on Jekyll Island című filmjén, amelyben Dianna Agron és Ed Westwick mellett játszik, és reménykedik abban, hogy sorozata, a Carrie naplója megkapja a harmadik évados berendelést.

„Még semmit sem mondtak a harmadik szezonról, de nagyon reménykedünk, hogy hamarosan bejelentik.” Annának határozott tervei vannak, eltökélte, addig nem nyugszik, amíg ismét Johnny Depp oldalán nem szerepelhet. „Depp annyira lenyűgöző, elképesztően figyelmes ember.”


AnnaSophia Ausztráliában élvezi jól megérdemelt szabadságát. // Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek