Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. január 26. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újra összeszedtük a legjobb selfie-ket és fotókat, amiket kedvenc sztárjaink megosztottak a világgal.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Demi Lovato

A turnéjára készülő énekesnő újabb váltása után rögtön feldobott egy képet a netre, hogy mindenki megcsodálhassa új színben pompázó hajkoronáját. Ám a dicséretek helyett sokan leszólták Lovato haját, akit ez természetesen nem érdekelt. „#NEONLIGHTSTOUR”fűzte a kép mellé az énekesnő.

Austin Mahone

A fiatal szívtipró egy igen édes képpel örvendeztette meg az internetező fiatalokat, akik olvadoztak az énekes kisfiús képén. „Miért vagyok ilyen lusta???” – írta fotója mellé Austin.

Ariana Grande

Ariana hajkoronájáról töltött fel két képet, mivel az elsőről lemaradt a fehér keret, ami szerinte nagyon fontos volt: „Újraposztolom, mert az apró fehér keret nagyon fontos.”

Bella Thorne

A vörös szépség egy szuper cuki fotót osztott meg, ahol épp a terhes Drew Barrymore pocakját ölelgeti. Hát nem aranyos?

Selena Gomez

A jelenleg is szorgosan dolgozó színész/énekesnő egy szintén aranyos képet osztott meg, amelyhez nem fűzött semmit, a rajongók körében mégis nagyon népszerű lett.

Justin Bieber

Miután JB-t kiengedték, rögtön feltöltött egy képet az Instagramra, amivel nagyon sokak felháborodását kiváltotta, ugyanis a fotón Michael Jacksonhöz hasonlítja magát.

Taylor Swift

Taylor a Grammyre készül, ahol színpadra is lép, így állandóan próbál.

Olivia Holt

A Disney-sztár egy áruházban járt egy igen meglepő öltözékben, és új barátot is talált. Még a pulcsijaik színe is passzol!

Ed Sheeran

Sokak kedvenc vöröskéje kedvenc cicájával fotózkodott, és természetesen a képet a világgal is megosztotta. „Én és Graham.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek