Starity

Kim Kardashian felveszi férje vezetéknevét

2014. január 26. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011-ben már volt egy nagyobb veszekedés Kim Kardashian és akkori férje, Kris Humphries között, mivel a lány nem akarta felvenni férje vezetéknevét. Ám úgy látszik, amint Kim megtalálta az igazit, meggondolta magát: hamarosan Kim West lesz a neve!

hirdetés
Kim Kardashian felveszi férje vezetéknevét

Ha minden a tervek szerint alakul, Kim Kardashiannak hamarosan bekötik a fejét. A Keeping Up With the Kardashians sztárja Jimmy Kimmel csütörtök esti élő showműsorában jelentette be, hogy nyári esküvőt terveznek – mégpedig Párizsban!

A 33 éves szőke szépség eredetileg a versailles-i palotában szerette volna az esküvőjét, ám miután pár nappal ezelőtt megtekintették szerelmével, Kanye Westtel a helyszínt, meggondolták magukat.

„Még sosem jártunk ott, így körül akartunk nézni. Természetesen mindenki azt hitte, az lesz az esküvőnk helyszíne. De összeházasodunk, remélhetőleg Párizsban” – mesélte Kim, aki idén nyáron fog feleségül menni Kanye Westhez, miután november 22-én megkérték a kezét egy stadionban.

Párizs a pár második otthona is egyben, mivel nemrégiben vettek egy közös lakást. Kanye és Kim is tevékenykednek mint divattervezők, s sokkal könnyebb nekik a saját házukban lakni, mintsem hotelben éljenek.

„Sok időt töltünk Párizsban, szinte a második otthonunk. Nagyon szeretünk ott lenni – mesélte Kim, aki ezúttal mindenképpen fel fogja venni férje vezetéknevét, tehát hivatalosan Kim West lesz. A rajongóknak azonban nincs mitől aggódiuk, hiszen a médiában továbbra is Kim Kardashianként fog tevékenykedni.


Kim boldogan ecseteli Jimmy Kimmelnek nyári esküvőjük részleteit

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek