Starity

Asszisztense mérgezte Gaby Spanicot!

2010. augusztus 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban tartóztatta le a mexikói rendőrség Marcia Celeste Fernández Babiót, aki a népszerű telenovella-színésznő, Gabriela Spanic asszisztenseként dolgozott.

hirdetés
Asszisztense mérgezte Gaby Spanicot!

Gabriela Spanic januárban szerződtette le Marcia Celeste Fernández Babiót személyi asszisztenseként, s a nő azonnal beköltözhetett munkaadója házába. Áprilisban a színésznő, annak édesanyja, kisfia és Gabito dadája is szédülésre, gyomorfájdalomra, valamint hányásra kezdett panaszkodni. Miután a panaszok majd négy hónapja gyötörték a családot, orvoshoz fordultak. A laborvizsgálatok nagymennyiségű ammóniát mutattak ki szervezetükben, melynek felhalmozódása halálhoz is vezethet. Az egyedüli, aki nem észlelt ilyen tüneteket, a személyi asszisztens volt, aki Gabriela emlékei szerint sosem étkezett a családdal, azzal az indokkal, hogy korábban már evett. Spanic, édesanyja kíséretében, gyilkossági kísérlet alapos gyanújával feljelentést tett az Argentínából épp hazatérő Marcia Celeste ellen, kinek szobájában és táskájában is két-két ampulla ammónium-szulfidot találtak. A nőt csütörtökön le is tartóztatták, egyelőre nem tudni, mi okból próbálta megmérgezni a színésznőt, az viszont sokakban gyanút kelt, hogy korábban Gabriela ikertestvérének, Danielának dolgozott. A nő férje, Ademar pedig köztudottan gyűlöli Gabyt.

Az orvosok azonnal megkezdték a család gyógyszeres kezelését, Gaby legújabb telenovellájának készítői pedig a színésznő egészségének érdekében néhány nap szünetet is engedélyeztek neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek