Starity

A Grammy-díj-átadó legszebb ruhái

2014. január 27. 22:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén nagy sikernek örvendtek a flitterekkel teleszórt, átlátszó, fényes anyagokból készült esélyi ruhák, melyekben mindenki a maga módján tündökölhetett.

hirdetés
A Grammy-díj-átadó legszebb ruhái

Katy Perry

Az énekesnő Valentinótól választott egy fehér tüllestélyit, mely hangjegyekkel volt mintázva a szoknyája alján. Sokan többet vártak az énekesnőtől, ám tény: ilyen ruhában még senkit sem láthattunk, így mindenképpen emlékezetes belépőt produkált.

Pink

Az extravagáns énekesnő igazi hercegnőnek érezhette magát ebben a gyönyörű, tűzpiros Johanna Johnson-estélyiben. Érdekes tény, hogy Pink még sosem viselt ehhez a színhez hasonló estélyit a vörös szőnyegen.

Taylor Swift

Már megszokhattuk tőle, hogy soha nem tud hibázni! Taylor most egy Gucci-remekművet választott vörös szőnyeges ruhájául, s sokak szerint visszafogottsága az est legjobban öltözött hölgyévé emelte őt ki. A ruha egyébként apró láncokkal van díszítve, s Taylor csak áradozott a ruháról a fotósoknak: „Nagyon boldog vagyok, hogy a tervező odaadta nekem, minden vágyam volt ez a ruha!

Beyoncé

A szexi énekesnő férjével, Jay-Z-vel nyitotta meg a Grammy-ceremóniát egy közös fellépés keretében, a bevonuló vörös szőnyeges részt tehát kihagyta, hogy produkciójára készüljön, ám a fotósoknak így is jutott elég idejük őt fotózni később. B egy átlátszó Michael Costello-estélyit választott.

Christine Teigen

A Sports Illustrated fürdőruhamodellje szintén egy Johanna Johnson-modellt választott, s mit lehet mondani: igazán kiragyogott a tömegből! Az arany flitterekkel tűzdelt ruhának volt egy diszkrét dekoltázsa, ami merészséget is csempészett megjelenésébe. Tökéletes választás!

Ciara

Az est egyik legelsöprőbb sztárja természetesen Ciara volt – pocakjával, ugyanis első bébijével várandós! A gyönyörű, szexis arany ruha Emilio Pucci márkájú, s nyúlánk anyaga miatt kényelmesen érezhette magát benne a kismama.

Paris Hilton

A botrányhősnő is tiszteletét tette a legnagyobbak között: új albummal készül, s ezt hol lehetett volna a legjobban bejelenteni, mintsem a Grammyn? A látszat azonban csal: a ruhája egyáltalán nem volt visszafogott, mert a hátul éppen alig takaró dressz feltárta a nagyközönségnek, hogy Paris nem visel bugyit.

Alicia Keys

Gyönyörű alakját egy kék, testhez simuló ruhában mutatta meg, mely nyakba akasztós fazonjának köszönhetően nyújtotta is az alacsony énekesnő termetét. A két fekete pánttal díszített ruha Armani Privé keze munkáját dicséri.

Ariana Grande

Az énekesnő egy virágmintákkal dúsított, hercegnős Dolce & Gabbana-ruhára adta le a voksát – egyedülálló módon a vörös szőnyegen. Merész választás, de neki még ez is jól állt igazi csajos stílusához!

Rita Ora

Rita is tiszteletét tette egy flitteres, zöld Lanvin-ruhában, melyhez a táskáját és a cipőjét is saját maga választotta ki. Stylist nélkül dolgozott, amiért elismerés jár, de azért választhatott volna egy kicsit szebb ruhát is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek