Starity

Megérkezett a Demóna új előzetese

2014. január 27. 16:04   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap bemutatásra került az új Demóna-trailer, amiben végre felcsendül Lana Del Rey hangja is.

hirdetés
Megérkezett a Demóna új előzetese

Tegnap este, az 56. Grammy-díjátadó vetítésének szünetében a CBS Network levetítette a Walt Disney Studios legújabb filmjének, a Demónának új előzetesét és ahogy korábban beszámoltunk róla, a trailer alatt a Lana Del Rey által feldolgozott Once Upon a Dream című szám hallható.

Mint kiderül, a dal nemcsak a Dream (Álom) névre hallgató előzetesben tűnik fel, hanem a film végén, a stáblista lejátszása alatt is ez fog szólni. Azt pedig mindenképpen elismerhetjük, hogy Del Rey kisasszony gyönyörű hangzással énekelte fel a dalt, egy kissé lassabb, melankólikusabb változatban.

További meglepetésként a dalhoz exkluzív hozzáférést biztosít a Google Play, ami azt jelenti, hogy feburár 3-ig mindenki ingyenesen letöltheti. Az új, másfél perces előzetes egyébként számos új jelenetben bővelkedik. Ráadásul már most biztosra vehetjük, hogy az USA-ban május 30-án mozikba kerülő produkció látványvilága megér egy misét, ahogy a tökéletesen átalakított Angelina Jolie is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek