Starity

Magyarországra jön az Arch Enemy

2014. január 27. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd melodikus death metalt játszó együttes nem először jár már hazánkba, idén pedig visszatérnek és a Rockmaraton fesztiválon teszik tiszteletüket.

hirdetés
Magyarországra jön az Arch Enemy

Mint minden évben, idén is megrendezésre kerül a Pécs melletti Malomvölgyi Arborétumban a Rockmaraton fesztivál, ahol a metal zene legnagyobbjai szoktak fellépni. A nagyérdemű legnagyobb örömére a 2014-es évben a svéd Arch Enemy együttes is fellép, akik tavaly személyes okokra hivatkozva lemondták a Magyarországi fellépést.

A fesztiválon fellépnek hazai és külföldi előadók is. A hazaiak közül koncertet ad többek között a Dalriada, a Wisdom, a Depresszió és a Leander Rising, külföldiek közül pedig tiszteletét teszi a szintén svéd Sabaton, a Sepultúra és még sokan mások.

Az Arch Enemy utolsó albuma, a Khaos Legions 2011-ben jelent meg, amely hazánkban is sikert aratott, viszont az új dalokat a magyar közönség csak a Rockmaraton fesztiválon élvezheti, amely július 7. és 12. között lesz megtartva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek