Starity

Négy éve alakult meg Paul Walker segélyszervezete

2014. január 27. 20:08   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paul Walker barátja, és alapítótársa az elmúlt négy év közös munkájára emlékszik vissza.

hirdetés
Négy éve alakult meg Paul Walker segélyszervezete

Paul Walker 2009 júniusában mesélt először személyi edző barátjának, Jesse Brisendine-nek álmáról, egy karitatív szervezet megalapításáról.

A Reach Out Worldwide elnevezésű segélyszervezet végül 2010 januárjában alakult meg, a Haitit sújtó nagy erejű földrengés után. Kiutazásuk előtt Paul, Jesse segítségével beszerezte az összes nélkülözhetetlen dolgot, a ruházattól kezdve az orvosi felszerelésekig, mindent, amire csak szükségük lehetett a nehéz helyzetbe jutott lakosoknak.

Az elmúlt négy évben a szervezet rengeteget fejlődött, sok önkéntest, és támogatót szerzett, aminek köszönhetően egyre több olyan katasztrófa sújtotta helyre jutottak el, ahol szükség volt segítségre. De nemcsak a természeti katasztrófák túlélőin segítettek, hanem felléptek a családon belüli erőszak ellen is, rászoruló gyermekeket juttattak iskolai felszereléshez, szerény körülmények között élő családokat ajándékoztak meg a húsvéti, és karácsonyi ünnepek alkalmával.

Jesse, a tragédia után nagyon fontosnak tartja, hogy tovább vigyék barátja álmát, és hogy ott folytassák a megkezdett munkát, ahol Paul abbahagyta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek