Starity

Az idei legőrültebb Grammy-trendek

2014. január 30. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Grammy sok furcsaságot tartogatott számunkra az öltözködés terén.

hirdetés
Az idei legőrültebb Grammy-trendek

A Grammy-díj-átadó január 26-án, este került megrendezésre Los Angelesben. Az eseményen a celebek apraja-nagyja részt vett, és a tekinteteket nemcsak a gyönyörű ruhák vonzották, hisz néhol elég érdekes darabok is előkerültek. Cikkünkben összegyűjtöttük a hat legőrültebbet közülük.

Pharrell

Nem tudjuk, hogy az énekes mire gondolt, mikor szettjéhez ezt az óriás kalapot párosította. Öltözéke többi részével nem is lenne gond, viszont nem tudjuk hova tenni ezt a régimódi, túlméretezett fejfedőt. A ruhadarabot Vivienne Westwood ihlette, aki a Twitteren kezdeményezte ezt a furcsa trendet.

Beyoncé

Az aranytorkú énekesnő énekelte férjével, Jay-Z-vel a nyitószámot a díjátadón. Ekkor egy fekete bodyn kívül semmi sem volt rajta, viszont a szemfüles nézők figyelmét B víztől csöpögő haja keltette fel, amely általában a romantikus filmek esős jeleneteinél ütős, a színpadon kissé furán festett. A valószínűleg szándékos „baki„ azért még megbocsátható Beynek.

Lorde

Bár a fiatal tehetség ruhája sem tartozik a legjobbak közé, figyelmünket mégis ujjai ragadták meg. Olyan, mintha lakkozás közben többször is megcsúszott volna a keze, és utána meg vagy le akarta mosni, vagy leszopogatni. Attól még, hogy Lorde újonc a szakmában, jobban odafigyelhetne, hogy hogyan jelenik meg a rangos eseményen.

Madonna

A legendás énekesnő nemcsak régimódi összeállításával szúrta el a megjelenését, hanem fogain lévő aranyberakással is, ami olyan, mintha ételmaradék ragadt volna közéjük. Nem volt jó választás az amerikai sztártól ez a szett, az egyszer biztos!

Katy Perry

A Roar énekesnője tüll Valentino-ruhájában csak úgy ragyogott a vörös szőnyegen, viszont fellépőruhája nem jó választás volt az amerikai csillagtól. Mintha átment volna a ”sötét oldalra", hiszen a fekete, keresztes felsőrész és a lila szoknyaszerűség nem sokat takart, és eléggé előnytelenül állt a fiatal tehetségnek. Katy ruhájával egy boszorkányt szeretett volna szimbolizálni, ezt mutatja például az előadása zárójelenete, amikor is egy tüzes gyűrű vette körül, ezáltal olyan volt, mintha máglyán égették volna.

Rita Ora

Az angol énekesnőt előző cikkünkben legjobban öltözözött hírességek közé soroltuk, hiszen ruhájával semmi gond sincs, annál inkább gyűrűjeivel, amelyek inkább egy 10 éves kislány gyűjteményére emlékeztetnek bennünket, nem egy elismert énekesnő ékszereire a Grammyn. A csillag körmeről már ne is beszéljünk, amelyeken különböző színes minták és figurák díszelegtek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek