Starity

Mariah Carey soha nem volt ilyen duci

2010. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Soha nem volt ennyi súlyfelesleg Mariah Carey-n, mint most. Az énekesnő ráadásul igen előnytelen ruhába jelent meg egy brazilíai koncerten.

hirdetés
Mariah Carey soha nem volt ilyen duci

Mariah Carey testsúlyváltozásairól gyakran beszámol a sajtó. Az énekesnő évek óta küzd a kilók ellen, valahol igazi bombázóként jelenik meg, valahol pedig igen dús idomokkal áll színpadra. Most éppen az utóbbi fordult elő vele, és ahogy az látszott a koncerten, ducibb mint valaha. A díva egyelőre nem erősítette meg a tényt, hogy terhes lenne, ezért az úgy vélik, hogy a házassága miatt olyan boldog, s emiatt van rajta felesleg.

Mariah látszólag nemigen törődik a felesleggel, hisz egy flitteres királylány-ruhában jelent meg a fellépésen, melyet látva, a közönségnek elakadt a szava. Az énekesnő számára rendkívül előnytelen volt a ruha, és úgy tűnt, maga a díva sem érezte jól magát benne. Mariah szinte gurult a színpadon, de a hangjára senki nem panaszkodott, semmi oka nincs, hogy leadja a felesleges kilóit. A két évvel ezelőtt készült fotót látva azért észre lehet venni a jelentős különbséget.

Mindenesetre mi nem a súlya miatt szeretjük, és ha neki ez tetszik, nekünk sincs beleszólásunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek