Starity

Klippremier: Within Temptation - Whole World is Watching

2014. január 29. 15:03   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Within Temptation és Dave Pirner közös dala, a Whole World is Watching, valamint a hozzá készült videó is.

hirdetés
Klippremier: Within Temptation - Whole World is Watching

Január 31-én jelenik meg a holland Within Temptation hatodik nagylemeze, mely a Hydra címet kapta. Az albumon négy duett is hallható lesz, melyből háromhoz már videó is készült. Az első volt a Tarja Turunennel közös Paradise, a második a Dangerous Howard Jonesszal, tegnap pedig napvilágot látott a harmadik duett is, a Dave Pirnerrel közös Whole World is Watchinghez.

A videó egyik részében egy férfi szerepel, aki ittasan szállt motorra és súlyos balesetet szenvedett, majd tolószékbe került és láthatjuk, hogyan áll talpra – szó szerint – a történtek után. A klip másik részében az együttes tagjait és a vendégelőadót, Dave Pirnert láthatjuk, ahogy zenélnek és énekelnek egy felhőkarcoló tetején.

Dave Pirner a Soul Asylum énekese, akiről Sharon elmondta, hogy már első hallásra megtetszett neki a hangja, és amikor az együttes a Whole World is Watchinget írta, tudták, hogy ő lesz a megefelő ember hozzá.

Az énekesnő a következőt mondta a dalról: Ez a szám arról szól, hogyan lépünk túl az élet buktatóin – végső soron ezek a buktatók tesznek téged erősebbé. Olyan, mintha az egész világ ott lenne, amikor ezek a dolgok megtörténnek. A dal nagyon optimista, de egyben drámai is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek