Starity

Heidi Klum újból szingli

2014. január 29. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy egész világ döbbent meg két évvel ezelőtt, mikor kiderült, hogy a világsztár Seal és a szupermodell Heidi Klum 8 év házasság és 4 gyermek után szakított egymással.

hirdetés
Heidi Klum újból szingli

A 40 éves Heidi Klum és egykori testőre, Martin Kirsten másfél év együttjárás után szakítottak egymással. A hírt tényként kezelik, ugyanis Heidi egyik közeli rokona pletykálta el a riportereknek, hogy pár hete különvált a pár útja.

„Az élet az időzítésről szól. Martin nagyon együttérző és kedves volt Heidivel, de már külön-külön továbbléptek. Ennek ellenére barátok maradtak.”

A szupermodell és az addig testőrként dolgozó Martin 2012-ben jöttek össze, mikor Heidi válását kimondták Sealtől – a pár ezek után hamar összemelegedett és a barátságuk szerelemmé alakult át. Augusztusban már felröppentek a pletykák, miszerint Heidi Klum újból összejött exférjével, Seallel, ám a szakítás pontos okait egyelőre nem tudni.

A szupermodellt legközelebb a Németország következő topmodellje című műsor 9. évadában láthatjuk zsűriként, melyet február 6-án mutatnak be a tévék.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek