Starity

Vége a Mötley Crüe-nek

2014. január 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a Mötley Crüe sikersztorijának, ugyanis befejezi pályafutását a banda.

hirdetés
Vége a Mötley Crüe-nek

Január 28-án egy nagyszabású sajtóesemény keretein belül erősítette meg a hetek óta terjedő pletykákat a Mötley Crüe: visszavonulnak a zenei pályáról, de előbb még egy grandiózus búcsúturnéra indulnak Alice Cooper társaságában.

Nikki Sixx, Vince Neil, Tommy Lee és Mick Mars a sajtó előtt írt alá egy formális megállapodást a feloszlásról. Elmondásuk alapján az elhatározás közös megegyezésen alapul, barátok maradnak továbbra is, sőt, a zenei pályát sem hagyják el, csak a Mötley Crüe zenekart nem viszik tovább.

A The Final Tour – All Bad Things Must Come To An End névre keresztelt koncertsorozat júniusban indul és év végéig úton tartja a zenekart Amerikában. 2015-ben várhatóan Európába is ellátogatnak, így vélhetően mindenkinek lesz alkalma elköszönni a bandától.

A búcsú mellett a másik nagy hír, hogy forgatni kezdik a várva vár The Dirt című filmet, mely a Mötley Crüe sztoriját feldolgozó, azonos címmel megjelent könyv alapján készül. A szereplőkről és alkotókról nem osztottak meg több információt, de várhatóan 2015-ben a mozikba kerül az alkotás.

A konferencia harmadik bejelentése egy country tribute-album megjelenése, mely a banda dalait tartalmazza majd, olyan nagysikerű előadók szájából, mint például Taylor Swift vagy Tim McGraw.

Továbbá egy esetleges utolsó stúdióalbumról is lehetett hallani, de erről nem eset szó a sajtóeseményen. Tommy Lee korábban elmondta, hogy ő már nem gyártana lemezt, csak 4-5 dalos EP-kben gondolkodik.

A Mötley Crüe története 1981-ben indult és hamar a világ egyik leghíresebb, majd leghírhedtebb zenekarává váltak. Utolsó lemezük 2008-ban jelent meg, Saints of Los Angeles címmel, majd hosszú hallgatás után 2012-ben tértek vissza SEX című dalukkal és egy Kiss-szel közös turnéval.

2016-ban, a turné várható befejezésekor a zenekar kisebb megszakításokkal, éppen 35 éve lesz a pályán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek