Starity

Perrie Edwards kisbabát szeretne

2014. január 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár még az esküvő részleteit sem árulták el, Perrie saját elmondása szerint már egy nagyon szeretne egy kisbabát a családba.

hirdetés
Perrie Edwards kisbabát szeretne

Perrie Edwards a napokban egy érdekes kijelentéssel sokkolta a nagyközönséget: még az esküvőn sincsen túl Zayn Malikkal, máris egy gyermekkel szeretné bővíteni a még nem is létező a családjukat.

A Metrónak így nyilatkozott: Alig várom, hogy összeházasodjuk és kisbabánk legyen, de jelenleg a Little Mix az első. Bár ennek az lehet majd a következménye, hogy hanyagolom a karrieremet. Nem szeretném, ha nagy vita lenne ebből, de tény és való, hogy egy álmom válna valóra és egyszer majd mindannyian megállapodunk, férjhez megyünk és gyerekeink lesznek. Ez pedig nagyon jó lesz és már alig várom

Pár Directioner rögtön reagált is a hírre, és persze többségük örült neki, de akadtak dühös Zerrie-utálók is, akik rögtön azzal jöttek, hogy Zayn az övéké.

Bizonyos források szerint már idén meg lesz tartva az esküvő, de még nem tudni pontosan mikor, így valószínűleg egyhamar még a gólya sem fog megérkezni a fiatalokhoz.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek