Starity

Cranston fiaként tekint Aaron Paulra

2014. január 31. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Breaking Bad sztárja egykori kollégájáról áradozott; elmondása szerint Aaron olyan számára, mintha a fia lenne.

hirdetés
Cranston fiaként tekint Aaron Paulra

Az 57 éves színész, akinek már van egy húszéves lánya, Taylor, a sorozat végeztével is nagyon jó kapcsolatban maradt kollégájával, Aaron Paullal – elmondása szerint második gyermekeként tekint rá.

„Nagyon közel vagyunk, igazi jó barát. Olyan, mintha a fiam lenne. Nemcsak fantasztikus színész, de meg kell mondjam, még annál is jobb ember.”

Bryan jelenleg az amerikai elnököt, Lyndon B Johnsont formálja meg egy Broadway-produkcióban, az All the Wayben, amellyel New Yorkban lépnek fel. „Itt, a színpadon több a jutalom, mint a Breaking Bad forgatásán. Itt a pillanatnak élsz. Mondasz valamit, hallod a közönség reakcióját, hallod, amint érzik a mondandód súlyát. Vagy nevetnek. A sorozatokban és filmekben ez teljesen más.”

De vajon mi lesz a karaktere, Walter White sorsa az ősszel startoló Breaking Bad-spin-offban, a Better Call Saulban?

„Fogalmam sincs, talán?! Nyitott vagyok, hogy szerepeljek benne, jó móka lenne visszatérni az új-mexikói sivatagba és a régi cimboráimmal játszani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek