Starity

A Valemont hamarosan az MTV-n

2010. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy tinilány testvérét meggyilkolták a Valemont elit egyetemen, a keleti parton. Egy diáknak álcázott lány azon dolgozik, hogy megfejtse Valemont sötét titkait belülről.

hirdetés
A Valemont hamarosan az MTV-n

Újabb vámpíros sorozat indul hamarosan az MTV-n, melyről az alábbiakban olvasható egy rövid ismertető.

A Valemont Egyetem épp olyan, mint a legtöbb előkelő keleti parti felsőoktatási intézmény. Gazdag tanulók, kiváló oktatás, prominens öregdiákok. Csakhogy Valemontnak van egy titka. Méghozzá egy nagyon veszélyes titka. A hatalom és kiváltság rejtélyes világába Sophie Fields szemein keresztül nyerhetünk betekintést. A rendőrségtől értesül, hogy találtak egy holttestet, mely minden valószínűség szerint nem más, mint bátyja, Eric Gracen. Hamarosan rájön, hogy a történet nem ilyen egyszerű. Sophie ellopja a bátyja holmijai között talált mobiltelefont, amiből kiderül, hogy a Valemonton tanult. A lány hamis személyazonosságot felvéve beiratkozik az egyetemre, hogy kiderítse, pontosan mi történt a hét éve nem látott bátyjával – és hogy ki gyilkolta meg. A telefon szöveges és videóüzenetein keresztül Sophie-nak lassan sikerül összerakni bátyja valemonti életének rejtélyes részleteit... és kiderül, hogy akár rá is ugyanaz a sors várhat.

A sorozat az MTV-n lesz látható, addig is miniepizódokat megtekinthetnek a kíváncsiskodók a magyar MTV honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek