Starity

Chris Pine kukásemberként akart dolgozni

2014. január 30. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész legnagyobb vágya volt gyermekkorában, hogy kukáskocsit vezessen.

hirdetés
Chris Pine kukásemberként akart dolgozni

A 33 éves Chris Pine szülei és nagyanyja is színészek, így a filmipar tulajdonképpen születése óta körülvette, noha gyerekkorában egyáltalán nem érdekelte a színjátszás. „Szerintem mivel közel álltam ehhez, egyáltalán nem is fordítottam rá figyelmet. A kollégiumban jöttem rá, hogy képezhetem magam, és rájöttem, hogy nagyon tetszik.”

A színészt gyakran más sztárok inspirálják vagy ösztönzik – a Jack Ryant például Alec Baldwin unszolására vállalta: „Összefutottunk New Yorkban, amikor Az öt legendán dolgoztunk. Tulajdonképpen megragadott, és mondogatta: »Fogadd el, fogadd el!«”

Természetesen nem jött minden ennyire könnyen – gyerekkorában kitartóan ragaszkodott ahhoz, hogy kukásember legyen.

„Kukás autót szerettem volna vezetni, körülbelül hatéves koromig” – fűzte hozzá nevetve a Heat magazinnak. Végül a gimiben rátalált igazi szenvedélyére. – „Emlékszem, amikor az egyetemen részt vettem az első színdarabban. Anyám rám nézett, és megkérdezte: »Biztos, hogy nem ügyvéd akarsz lenni?«”


Vajon ilyen kukás bácsi lenne Chris Pine?

Chris egyébként január 27-e óta Új-Zélandon tartózkodik, ahol a Z for Zachariaht forgatja Margot Robbie-val (A Wall Street farkasa) és Chiwetel Ejioforral (12 év rabszolgaság).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek