Starity

Dalpremier: Tegan and Sara — Don't Find Another Love

2014. január 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debütált az Endless Love betétdala, melyet a kanadai ikerpár, Tegan és Sara Quin énekeltek fel.

hirdetés
Dalpremier: Tegan and Sara — Don't Find Another Love

Valentin-napon érkezik az amerikai és angol mozikba Alex Pettyfer és Gabriella Wilde főszereplésével az Endlesss Love című film, mely egy jómódú lány és egy erős kisugárzású fiú történetét mutatja be. A sztori szerint annak ellenére, hogy szüleik ellenzik kapcsolatukat, ők viszonyt folytatnak egymással.

A Tegan és Sara ikerpárt nem most kérték fel először betétdalhoz, hiszen pár hete megjelent a The Lego Movie-hoz készített Everything is Awesome, azelőtt pedig többek között az Anyád napja és az Édes november filmekben is hallhattuk őket, valamint több sikersorozatban, köztük a Szellemekkel suttogóban is felcsendült hangjuk.

A kanadai lányok egyébként legjobb barátaik, a Paramore budapesti koncertje után Magyarországon jártak, pár hét múlva pedig már együtt fognak hajókázni a Bahamákon, ahová magukkal viszik a pop-rock banda rajongóit is. Tegan és Sara nemrég Taylor Swifttel lépett fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek