Starity

Klippremier: Chenoa - Humanized / Júrame

2014. január 31. 11:11   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók tűkön ülve várták Chenoa legújabb kislemezes dalait immár kisfilm formájában, amit az énekesnő a mai napon, körülbelül délelőtt 9 órakor hozott nyilvánosságra hivatalos Facebook-oldalán.

hirdetés
Klippremier: Chenoa - Humanized / Júrame

Végre nem kell tovább várni a chenoistáknak, megérkezett az Otra Dirección stúdióalbum második kislemezes dalához a várva várt két vadonatúj videoklip, mely a Júrame, s annak angol verziója, a Humanized című dalból készült el.

A zenés kisfilmeket Barcelonában, az ottani ötcsillagos El Palace Hotel Barcelonában forgatták még január első felében. A klipekben két fiatalember is feltűnik, Ferran Font és Roger Batalla személyében, akik mindketten az énekesnő szerelmeit alakítják.

Mint ismeretes, az angol és a spanyol nyelvű dalszöveg két teljesen más dologról szól, a készítőknek viszont (Fitzcarraldo Films, rendezte: Giancarlo Bianchi) sikerült egy kifejezetten ötletes történetet olyan szimbolikával összehozniuk, mely mindkét szöveghez tökéletes illeszkedik. Míg a spanyol verzióban Chenoa arról énekel, hogy egyszerre két férfiba szerelmes, addig az angol szám arról szól, hogy Laura csak fekete és fehér, mindenféle színektől mentes, s arra kéri a szeretett férfit, hogy színezze ki, ezáltal leheljen életet belé. A fehér menyasszonyi ruha és kalap a stílusos, fekete övvel, valamint a férfiak viselete is remekül szimbolizálja ezt a fontos kettősséget. Ugyanakkor a későbbiekben az énekesnő már tűzpiros ruhában látható, mely egyértelműen a lángolást, az életet, feltöltődést és boldogságot jelképezi. A fiatalemberek egyértelműen a két szeretett férfira utalnak, akik egyfajta vőlegényekként és ősellenségekként tündökölnek a szépséges és csalfa Laura mellett.

A videók bővelkednek komikus helyzetekben, amik abból adódnak, hogy Chenoa próbálja a két úriembert elrejteni egymás elől, ám ez nem sokáig sikerül neki. Mivel aztán a Roger és Ferran által játszott karakter is rádöbben, hogy nem ő az egyetlen bájos kedvese életében, végső kétségbeesésükben párbajra adják a fejüket. De vajon mi sül ki ebből?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek