Starity

Klippremier: One Direction — Midnight Memories

2014. január 31. 17:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiúk sok időt és munkát fektettek bele legújabb videoklipjük leforgatásához, ami ma jelent meg a hivatalos VEVO-csatornájukon.

hirdetés
Klippremier: One Direction — Midnight Memories

Hivatalosan is megjelent a One Direction VEVO-csatornáján legújabb klipjük, ami a Midnight Memories dalhoz készült.

A fiúk már egy ideje hangoztatták, hogy a klip hivatalosan január 31-én fog megjelenni, így sugallva a rajongóknak, hogy mindenki készüljön fel a VEVO-rekord megtörésére, amit jelenleg Miley Cyrus Wrecking Ball című dalhoz készült kisfilmje tart.

Legújabb videoklipjük során láthatjuk, ahogy önfeledten buliznak, mit sem törődve az élet nehézségeivel. A videó eleje egy kis házibulival kezdődik, ami igencsak unalmasnak tűnik, de nem kellett sokáig várni, míg a fiúk kezükbe vették az irányítást, és feldobták a partit. Néhány képkocka erejéig láthatjuk őket kismotoron, miközben versenyeznek, sőt, még egy hajón száguldozva is csodálhatják a rajongók őket.

A Midnight Memories a 2013-as év egyik legkelendőbb albuma lett, és az Egyesült Királyságban a leggyorsabban és a legnagyobb példányszámban eladott 2013-as hanganyag lett. Mindezek ellenére a kritikusokat megosztotta, ugyanis voltak, akik könnyen felejthetőnek nevezték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek