Starity

Miley máris túltette magát a szakításon?

2010. augusztus 26. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan találgatják, hogy miért szakított Liam Hemsworth és Miley Cyrus. Lehet, hogy Miley megcsalta? Úgy látszik, Cyrus kisasszony nem szomorkodik sokáig.

hirdetés
Miley máris túltette magát a szakításon?

Nemrég röppent fel az a pletyka, hogy Liam Hemsworth és Miley Cyrus szakítottak. Utána kiderült, hogy ez nem csak egy pletyka volt, hanem az igazság. Egy ideig titkolták, de most már mindannyian tudjuk, hogy nem kamu.

Azonban arról senki sem beszélt, hogy mi volt a szakítás oka. Körülbelül egy héttel ezelőtt Miley-t látták enyelegni egy másik férfival a legújabb, LOL című filmje forgatásán, vagyis nem voltunk 100 %-ig biztosak, hogy Cyrus kisasszony megcsalta volna akkori barátját.

Most azt gondolhatnánk, hogy Nick Jonas áll az ügy hátterében, mert nemrég elénekelte a Before the Storm című duettet egy koncertjén, melyet Miley-val írtak a szakításukról. De nem, helyette Adam Sevanival hozzák hírbe a lányt, akivel készült is egy képe:

Nem tudni, ez-e az oka annak, hogy Miley és Liam szakítottak, vagy csak egy ártatlan ölelés volt az egész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek