Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. február 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen a héten rengeteg vidám és aranyos kép érkezett az Instagramra a sztároktól. Lássuk a legnépszerűbbeket!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Lea Michele

A Glee stábja hatalmas bulit csapott, amelyről Lea több fotót is posztolt – a rajongók ezt tartották a legkülönlegesebbnek. A színésznő ezt írta mellé: „#Disco #Glee”

Beyoncé

Az énekesnő bizonyára bal lábbal kelt fel a fotó készítésekor, vagy egyszerűen lustálkodni volt kedve. Szinte alig ismerjük fel Bey arcát, most is egy olyan ritka alkalomban volt részünk, hogy smink nélkül láthattuk.

Lindsay Lohan

A mostanában a botrányokat kerülő Lindsay egy Jai Diorral pózolt a képen, aki valószínűleg egy közeli ismerőse. A fotóhoz ennyit fűzött: „Isten áldjon, @jaidior!”

Miranda Kerr

A modell egy nagyon aranyos fotót posztolt magáról, melyen éppen sminkelik. Az üzenetével rengeteg rajongója szívét megdobogtatta, bár szerintünk ennek a kijelentésnek nem sok köze van a képhez. „A szeretet még ma is él.”

Kylie Jenner

Kylie szinte duzzadt a büszkeségtől, mikor feltöltötte ezt a képet az Instagramra. A híres tinisztárral, Austin Mahone-nal volt szerencséje találkozni. Ahogy elnézzük, nem volt olyan felszabadult, mint Austin, ennek ellenére a koncert után tweetet is hagyott a többieknek: „Egy nagyszerű estét töltöttem @austinmahone koncertjén!”

Jessica Simpson

Jessica ismét gyermekével pózolt, ezúttal azonban kisfiával. „A fiam nem szereti, ha puszit adok neki. De nekem olyan jól esne, ha néha hozzám bújna!” – fűzte hozzá a képhez.

Justin Bieber

Justin legújabb klipje, a Confident forgatása alatt készítette ezt a képet – bár nem sokat látunk belőle, a rajongók így is odavoltak az énekes legújabb fotójáért.

Khloe Kardashian

Kardashianék virágszála is tevékeny volt ezen a héten az Instagramot illetően. Azt, hogy hol, és miként pózolt ezen a képen, nem tudjuk. A fülbevalóira tett megjegyzést: „Tudod, mit mondanak... Minél nagyobb karika, annál nagyobb k**va. #ónem #óde”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek