Starity

Liam Payne megszerezte jogosítványát

2014. február 01. 19:07   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikeresen letette a vizsgát, így már Liam is élvezheti az utak szabadságát.

hirdetés
Liam Payne megszerezte jogosítványát
Fotó: Rv

Eddig a One Directionből már csak Liam és Zayn szükségelt sofőrt, ha autóval szeretettek volna utazni, de mára már előbbinek megvan az engedélye, hogy vezessen.

Tegnap este kitudódott ugyanis, hogy Liam letette a jogosítványát, így már legálisan volán mögé ülhet. Egy kis papírmunkával járt számára, de úgy érzi, teljesen megérte, így a Twitteren meg is osztotta az örömhírt egy kép társaságában, melyen egy szürke kocsiban ül, a kezében egy papirossal, melyen a jó eredmények állnak.

Louis és Harry voltak az elsők, akik tudtak vezetni, Niall pedig tavaly tette le a vizsgát és megvette az első járgányát is. Zaynnek viszont esze ágában sincs ellátogatni egy autóiskolába, mivel tudja hogyha megtenné, akkor vőlegényből személyes sofőrré válna, és amikor megnősül, akkor másból sem állna az élete, minthogy Perrie-t butiktól butikba furikázza.

Az énekes egy rádióban nevetve tett vallomást ezzel kapcsolatban: „Még nem kezdtem el vezetni tanulni, de Perrie már így is mondogatja, hogy márpedig ez lesz a helyzet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek