Starity

Vanessa Hudgens a férfi a háznál

2014. február 02. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő maga tervezte meg Valentin-napi programjukat Austin Butlerrel és elárulta, mindig is ő hordja a nadrágot kapcsolataiban.

hirdetés
Vanessa Hudgens a férfi a háznál

Már csak másfél hét van hátra Valentin-napig, így sokan már most lázban égnek az aznapi programok miatt, amit szerelmükkel terveznek, azonban a másik oldalon is állnak bőven, akik a falra tudnának mászni az egész hajcihőtől.

Vanessa Hudgens egyértelműen az első tábort erősíti, mitöbb, már annyira várja a szerelmesek napját, hogy rég eltervezte, hogyan is fogják tölteni szerelmével, Austin Butlerrel.

„Úgy döntöttem, hogy idén kicsit felkavarom az állóvizet és a saját kezembe veszem az irányítást, és tulajdonképpen én leszek a férfi ebben a helyzetben is. Szó szerint elterveztem az egész Valentin-napi hétvégénket” – mesélte Queen Latifahnak hatalmas mosollyal a száján, talkshow-ja január 30-ai adásának keretein belül, majd hozzátette, hogy mindenképpen a természet lágy ölén fogják eltölteni a hétvégét.

A 25 éves színésznő természetesen nemrég megjelent filmjéről, a Gimme Shelterről is beszélt, hiszen főként ennek kapcsán hívták meg a műsorba, de többek között elárulta azt is, hogyan kapta a Vanessa nevet, mikor észrevette, hogy a műsorvezetőnőnek is van egy pillangós tetoválása a nyakán, csakúgy, mint neki.

„Imádom a lepkéket. Hát igazából egy pillangó miatt lett Vanessa a nevem, mivel egy anyukám hasára szállt, egy héttel azelőtt, hogy a világra hozott volna és nem akart leszállni róla. Sétálgattak a parkban és egyszerűen nem akarta otthagyni őt, és nem tudták, hogyan nevezzenek el” – osztotta meg.

Továbbá a Yolo or No Go nevezetű játék során kiderült, hogy már búvárkodott cápákkal, de hatalmas vágya a vadvízi raftingolás és ahelyett, hogy pucéran futkosna a Time Square-en azért, hogy egymillió dollárt kapjon egy általa választott jótékonysági szervezet, inkább ő maga adományozná oda az összeget saját pénzéből, az pedig maga a mennyország lenne számára, ha Beyoncéval és Lady Gagával űrhajóra szállhatna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek