Starity

Késik a Hamuváros forgatása

2014. február 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő, aki a Végzet Ereklyéi könyvtrilógia Clary Frayjét valósítja meg, erősítette meg a hírt, hogy a Hamuváros forgatásai ugyan 2014-re vannak tervben, de még most sem kezdődtek el!

hirdetés
Késik a Hamuváros forgatása

Cassandra Clare bestseller írónő egyik legsikeresebb könyve, a Csontváros megfilmesítése nem érte el a nézők kellő tetszését, így a második rész, a Hamuváros forgatásai még nem kezdődtek el.

Az MTV.com interjút készített a Clary Frayt alakító Lily Collinsszal a Glamour New York-i, „Az év nője” díjátadóján, ahol a színésznő elárulta, hogy még meg sem kapták a forgatókönyvet a filmhez, valamint hogy a forgatás kezdetének időpontjával sincs tisztában a stáb:

„Még szinte semmit se tudunk a forgatásról, jelenleg is folynak ez ügyben a tárgyalások a készítők között - mesélte a színésznő. – Személy szerint annyit tudok, mint te vagy a rajongók, és várom a forgatókönyvet.”

Lily azt is elárulta, hogy számára egy élmény volt eljátszani Claryt, mivel ő maga is nagy rajongója a könyvsorozatnak: „Imádom a történeteket, ugyanúgy ahogy Claryt is, sőt az összes szereplőt. Azonban tényleg semmit nem tudok, azt gondolom, kezdek olyan lenni én is, mint az izgatott rajongók, hogy vajon most mi van? De megnyugtatlak benneteket, ti lesztek az elsők, akik megtudják, mikor kezdődik el minden.”

Cassandra egyébként májusban adja ki a népszerű könyvsorozat hatodik kötetét, City of Heavenly Fire (Mennyei tűz városa) néven.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek