Starity

Jesse Eisenberg lesz az új Lex Luthor

2014. február 03. 16:04   |   Szerző: SutoTamas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több forrás is megerősítette, hogy Jesse Eisenberg, a Szemfényvesztők és a Közösségi háló sztárja fogja eljátszani Lex Luthort. Emellett az is napvilágot látott, hogy Jeremy Irons fogja életre kelteni Alfredet, Bruce Wayne inasát.

hirdetés
Jesse Eisenberg lesz az új Lex Luthor

Az előzetes információk alapján félő, hogy az Acélember második része, áldozata lesz a közmondásnak: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka. Zack Snyder rendező és David S. Goyer író sok mindent szeretne ebbe a filmbe zsúfolni, s már rögtön három DC comic-hőssel találkozunk majd a filmben: Supermannal, Batmannal és a Csodanővel.

Mivel ez a zsúfoltság még nem elegendő, látszólag egy sajátos feldolgozását tervezik a DC univerzumnak, ugyanis a napokban lett nyilvános hír, hogy a fiatal Jesse Eissenberg játssza majd el Lex Luthort. Bár nem mondhatni róla a Szemfényvesztők és a Közösségi háló után, hogy nincs tehetsége hozzá, az egyetlen szembetűnő kivetnivaló sokak számára, hogy a széles vásznon eddig nála jóval idősebbek játszották el a karaktert.

Azt is tudni már, hogy Alfred karakterét, Bruce Wayne hűséges inasát az Oscar-díjas Jeremy Irons fogja életre kelteni. Nyilvánvalóan ez nem annyira sokkoló hír, mint Eisenberg esetében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek