Starity

Csillapíthatatlan Chenoa sport iránti rajongása

2014. február 03. 20:08   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa ezúttal a sportról és az ahhoz való viszonyáról beszélt egy kicsit részletesebben a Mundo Deportivo megkeresésére.

hirdetés
Csillapíthatatlan Chenoa sport iránti rajongása

Chenoa javában koncertezik a zenei színpadokon új albumát népszerűsítve, s most azt is elmagyarázta, hogy miért is szereti mostanában Messi nevét használni kedvenc futball-hasonlatában. „Az Otra Dirección című, legutóbb megjelent (Alias Music gondozásában) CD-m olyan, mint egy messiféle átigazolás. Egy fordulópont a karrieremben és a zenémben. Nagyobb szabadságom van, s ezzel a koronggal debütáltam először úgy is, mint üzletasszony” – mondta az énekesnő, aki karrierjének beindulását egy 2000-ben adásba került spanyol tehetségkutató műsornak köszönheti.

Az extriunfita idén, ha rövid időre is, de visszatér a gyökerekhez, hiszen a Casino de Barcelonában lép fel minden szombaton, egészen február 22-éig, ugyanazzal a műsorral. (Chenoa ugyanis még karrierje legelején, tinédzserként, mikor még nem ismerték a nevét országosan, kaszinókban is énekelt nagy sikerrel.)

Laurának az OD a 8. lemeze, melynek különlegessége, hogy a dalokat angolul és spanyolul is felénekelte. Nagyon sikeresen indult hódító útjára ez a CD, mivel már az első kislemezes dal, a Quinta dimensión / Life’s an equation rendkívül népszerű, sokat játszott szám volt a rádiókban.

Rajongói tudják róla, hogy Chenoa eredetileg nem spanyol, hanem született argentin, akárcsak Lionel, de ő ennek ellenére úgy véli, hogy igazából mallorcai. Számára Mallorca jelenti az otthont, a szülőföldet. Nagyon szereti a focit, ha ideje engedi, figyelemmel kíséri az eseményeket, kedvenc csapata pedig a Real Madrid és a Barca.

Chenoa szereti a sportot nézni és végezni is. Legnagyobb kedvence Rafael Nadal (tenisz), Fernando Alonso (Forma–1) és Dani Pedrosa (MotoGP), de ő maga is szívesen mozog. Imád korcsolyázni, aerobikozni és kerékpározni az utcán, vagy csak otthon a szobában, mivel az edzőtermeket nem igazán preferálja. Kedvenc sportolóira pedig példaképként is tekint, akik sok értéket és kitartást képviselnek a szemében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek