Starity

Nem cserélik le Hoffmant Az éhezők viadalában

2014. február 03. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy arról ma az E!Online beszámolt; megtartják az elhunyt színésszel elkészült jeleneteket.

hirdetés
Nem cserélik le Hoffmant Az éhezők viadalában
Fotó: Lionsgate

Hollywood igyekszik túltenni magát Philip Seymour Hoffman halálán. Míg Jared Padalecki sokkoló tweetjével rajongók ezreit haragította magára – „Nem a szomorú szóval írnám le, hogy egy 46 éves ember a drogoknak veti életét, hanem az értelmetlennel, az ostobával.” –, addig a sztárvilág nagy része gyászol.

Sokakat foglalkoztat a kérdés, mi lesz Az éhezők viadala-beli szerepével és a már elkészült jelenetekkel. A Lionsgate stúdió ma megerősítette, hogy a felvételeket felhasználják a következő részekben.

„Philip kiemelkedő tehetség volt, és generációnk egyik legjobb színésze. Nagyon szerencséseknek érezzük magunkat, amiért Az éhezők viadala családjának tagja volt. Elveszíteni őt legjobb éveiben igazi tragédia, és legmélyebb együttérzésünk küldjük a családjának.”

Hoffmannak még hét forgatási napja maradt volna a filmsorozatból, amely legújabb epizódjai 2014 és 2015 novemberében kerülnek bemutatásra. A premierdátumok nem változtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek