Starity

Jön az Odaát testvérsorozata

2014. február 04. 16:04   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mostanság nagyon felkapott a spin-offok készítése – Pretty Little Liars, Breaking Bad, Vámpírnaplók –, ehhez a sorhoz az Odaát is csatlakozik.

hirdetés
Jön az Odaát testvérsorozata

A CW hivatalosan is berendelte a sorozatot, amely a Tribes címet kapta. A főhősei és egyben „szörnyei” Chicagóban próbálnak majd leszámolni és bosszút állni ellenségeiken. Ennek a szálnak a felvezetésére vélhetően az Odaát 9. évadának 20. epizódjában kerül sor, ami áprilisra esik.

A karakterek között lesz két ember, az egyik Ennis Roth, aki egy szerethető, erős akaratú, erőteljes igazságérzettel bíró figura, amolyan „jó zsaru” típus. Az ő szerepére egy 20-as éveiben járó afroamerikai színészt keresnek. A másik színész Freddie Costa, aki a 30-as éveiben járó életunt zsaru lesz.

Mellettük még állandó szereplők lesznek David és Margo Hayden, akik alakváltók, testvérek, utóbbi ambíciózus ex-punkrocker, az ő történetüket családi tragédia előzi meg. Hozzájuk csatlakozik még két vérfarkas, Violet és Julian, akik szintén testvérek. Előbbi szerelmi viszonyt fog folytatni Daviddel, ami tilos, míg a bátyját játszó színész egy erős és arrogáns karaktert fog játszani, aki hevesen reagál a dolgokra.

A széria készítői között lesz Andrew Dabb, Robert Singer valamint Eric Kripke, akik nevei az Odaát-rajongóknak nem csengnek ismeretlenül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek