Starity

Websorozattal jelentkezik az Emblem3

2014. február 05. 08:08   |   Szerző: Mesimolnar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miközben fiúk már gőzerővel készülnek a februárban induló #Bandlife turnéjukra, melyen az MKTO lesz az előzenekar, mással is kedveskednek rajongóiknak.

hirdetés
Websorozattal jelentkezik az Emblem3

A srácok az #E3TV című websorozatukkal szeretnék megmutatni a rajongóiknak, hogy telnek mindennapjaik. Az első videót tegnapelőtt töltötték fel a saját Youtube-csatornájukra. A videók készítése közben sokszor ők maguk állnak a kamera mögött, ők készítik, így ezek tényleg az ő lelki világukat, gondolataikat tükrözik.

S a srácok, mint minden projektjükbe, ebbe is bevonták a rajongóikat. A videók elején és végén látható logó egy rajongó munkája, amelyet több száz pályázat közül választottak ki az egyik közösségi oldalon.

Reméljük, a kamerát a turné közben sem teszik le, s megtudhatjuk, hogyan jönnek ki egymással egy turnébuszban, milyen, amikor olyan rajongóikkal találkoznak, akik messze laknak tőlük, például az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek