Starity

Egybekel Jordin Sparks és Jason Derülo

2014. február 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks a Pre-Grammy gálán árulta el az Ok! magazinnak, hogy a tervek szerint hamarosan kimondják Jasonnal a boldogító igent.

hirdetés
Egybekel Jordin Sparks és Jason Derülo

Iden nyáron lesz három éve, hogy Jordin Sparks és Jason Derülo egy párt alkotnak. Számtalanszor kérdezték őket, hogy lesz-e esküvő, ha igen, mikor, de eddig mindig azt a választ adták, hogy „majd, ha eljön a megfelelő idő”. Ám Jordin nemrég tett egy meglepő (hiszen nem tudunk róla, hogy lett volna eljegyzés), ugyanakkor várható kijelentést: hamarosan összeházasodnak!

„Életem szerelme” – hangzott el Jordin szájából, amikor felkonferálta Jasont az idei Pre-Grammy gálán. Szinte az egész világ odavan ezért a valóban elbűvölő párosért, nem is csoda, hogy néhány ember szerint ők lehetnek az új Beyoncé és Jay-Z.

Ez tényleg így lehet, hiszen Jordin meglepő dolgot árult el, mégpedig azt, hogy bár mindketten nagyon elfoglaltak, tervezik az esküvőt, melyre sort is szeretnének keríteni, amint Jason turnéja véget ér. Tehát már a nyár folyamán férj és feleség lehetnek.

Jordin azt is elmesélte, hogy a kisbaba gondolatával is foglalkoznak, de arra még nem a közeljövőben fogják rászánni magukat, hiszen egyikük sem szeretné feladni karrierjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek