Starity

Gyilkos moziplakátok szedik áldozataikat

2014. február 05. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jon Burgerman sokunkhoz hasonlóan hatalmas mozi- és filmrajongó, így egyedi elgondolása alapján keltette életre kedvenc moziplakátjait nemrégiben. Csekkoljátok a képeket!

hirdetés
Gyilkos moziplakátok szedik áldozataikat

A Brooklynból származó Jon éppen Szöulban kalandozott, amikor elkészítette egyik figyelemre méltó művét Bruce Willis plakátja előtt, következő fotóján pedig már az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence lövi át a művész fejét egy nyíllal.

Sophia Bush sem kímélte a fiatalembert...

...ahogyan John Seda sem...

A 007-es ügynök is „rátalált Jonra, aki elől szintén nem menekülhetett...

Végül a Hobbit sztárjai is meghátrálásra késztették a művészt.

Érdekesség, hogy Jon a Fejlövések névre keresztelt fotósorozatának munkálatait rendkívül élvezte, elmondása szerint ez az egész nagyon jó módja volt annak, hogy újraértelmezzük a képeket.

Különösnek találom, hogy a nyilvános helyeken legtöbbször a társadalom legmagasztosabb tagjai, a hírességek gyilkosságra buzdító eszközökkel pózolnak. A pózok és a dizájn általában heroikus szintre emeli őket, és mi magunk is bátornak gondoljuk őket. Mindig csodálkozással töltött el a gondolat, hogy vajon az volt-e a főszereplők célja, hogy természetes következtetést hozzanak az elrendezés kompozíciójával szemben, vagy sem. Így hát kitöltöttem a hiányzó részeket és felvállaltam az áldozat szerepét - nyilatkozta Jon a The Daily Mailnek képeivel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek