Starity

Sztárok és saját Barbie-babáik

2014. február 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben 16 énekest és saját képükre formált Barbie-jaikat mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és saját Barbie-babáik

Nem meglepő, ha egy-egy sztár saját nevével fémjelzett termékeket dob a piacra, az pedig külön elismerés, ha viaszbabát kapnak, vagy csillagot a hollywoodi Walk of Fame-en. A fiatal rajongók legnagyobb örömére egyes hírességekről Barbie-baba is készült – cikkünkben tizenhat olyan énekest mutatunk be, akik miniatűr másával akár játszhatnánk is.

J.Lo

Jennifer Lopez 2013-ban kapott saját babát, amely a Jenny From the Block-os korszakát idézi, habár elég nyakatekert módon. Továbbá, valószínűleg ez volt az első alkalom, hogy egy Barbie-baba fenekére nagyobb (hang)súlyt fektettek.

Frank Sinatra

A legendás énekesről 2000-ben készült baba, igazi hatvanas évekbeli szerelésben látható egy stúdióban, kottával és mikrofonnal. Már csak a martini hiányzik.

Cyndi Lauper

Cyndi Lauper négy évvel ezelőtt kapott saját babát, ami egy női, spanyol torreádorra emlékeztet minket. Annak ellenére, hogy gyerekjátéknak minősül, meglehetősen szexi!

Shakira

Shakira, akinek nemrég jelent meg legújabb, Rihannával készült klipje, 2003-ban már saját Barbie-val büszkélkedhetett, de sajnos nem rendelkezik olyan csípővel, mint az énekesnő. Az arca viszont tökéletes.

Debbie Harry

Debbie Harry babája az eBayen keresztül is megvásárolható, 2010-ben került a boltok polcaira. A nyolcvanas évek egyik legendájának miniatűr változatán a haj kétszer akkora, mint a fej. De sebaj, limitált kiadásnak remek!

Nicki Minaj

A rapperhölgy 2011-ben kapott saját babát, amelynek egyébként nincs sok értelme, hiszen Nicki egy valóságos Barbie.

Barbra Streisand

A 2009-es megjelenésű játékbaba egyáltalán nem hasonlít Barbrára, mintha egy megfiatalított, átplasztikázott fiatal diáklányt látnánk...


Faith Hill & Tim McGraw

A páros 2011-ben kapott babákat, Timről levágták a súlyfelesleget, Faith pedig igazi dívaként fest. Ők lennének Barbie és Ken utódjai?

Diana Ross

11 évvel ezelőtt jelent meg Diana saját Barbie-babája, ami mintha parókát viselne.. annak ellenére, hogy nem túl élethű, igazi dívának tűnik.

Brandy

Brandy babája is megvehető az eBayen keresztül, 1999-ben dobták a piacra, és még egy kék, antennás téglafon is jár hozzá! Retroimádóknak kötelező darab!

Joan Jett

A rockerlegenda, Joan Jett 2009-ben gazdagodott képére formált babával, egy igazi badass Barbie-ról beszélünk, aki nemcsak Ken, de G.I. Joe hátsóját is szét tudja rúgni egyszerre.

Janet Jackson

Janet Jackson 2010-ben kapott saját babát, amely egy jótékonysági aukciós szervezet, a Project Angel Food segítségével készült el.

Cher

A 2007-es megjelenésű Cher-Barbie lábai félelmetesen hosszúak, szerelése pedig egy fetisiszta prostituáltat és egyszerre Miley Cyrust idézi.

Elvis Presley

Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból Elvis sem, aki után 2001-ben mintáztak játékszert. Az arany Mercedes külön megvásárolható.

Beyoncé

A Destiny's Child egykori énekesnőjéről 2005-ben készült baba, bár a megjelenése elég unalmas. Egyetlen kérdésünk van: hová tűnt Jay-Z?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek