Starity

Jesse Lee, az új kedvenc

2010. augusztus 27. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jesse Lee amerikai countryénekesnő a napokban jelentette meg legújabb kislemezdalát, amely a Like my mother does címet kapta.

hirdetés
Jesse Lee, az új kedvenc

Jesse Lee Like my mother does című kislemeze augusztus 24-én látott napvilágot az USA-ban. A 24 éves énekesnő neve még ismeretlen az európai zenerajongók számára, pedig Jesse Amerikában már bizonyított első klipes dalával, az It’s a girl thinggel, amely a hiavatalos countrylistán a 47. helyig jutott.

Jesse most új dallal (pontosabban egy régebbivel, hisz a dalt már Kristy Lee Cook is énekelte) szeretne népesebb rajongótábort szerezni. Új albumát jelenleg is készíti, amely természetesen country-pop stílusú lesz.

Az új dal már letölthető az iTunes oldalról, és az énekesnő Myspace-oldalán is rajta van. Valószínűleg ez és az It’s a girl thing is felkerül majd a debütáló korongra, amelynek megjelenési ideje egyelőre még ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek