Starity

Klippremier: Kobe és Klajkó Szandy — Ha álmodom

2014. február 07. 11:11   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeállt Kobe és Klajkó Szandy. No persze nem egy újabb szerelmi románc alakult ki, hanem a két tehetséges fiatal közösen készítette el legújabb klipjüket, amely a Ha álmodom címet kapta.

hirdetés
Klippremier: Kobe és Klajkó Szandy — Ha álmodom

Klajkó Szandyt ismerhetjük már az Ultrapop formációból, illetve a Stáb 3 (A Stáb a Balatonon) című realityműsorból. Énekes, táncos, illetve az újonnan MC-vé avanzsálódott Szandy egy ideig visszavonult, most azonban Németh Dániellel, azaz Kobéval közösen megalkották legújabb dalukat, amely a Ha álmodom címet kapta. A Staritynek meséltek a megismerkedésükről, a klipforgatásról, illetve jövőbeli terveikről.

– Hogyan ismerkedtetek meg Klajkó Szandyval?
Kobe: Szandyval a neten ismerkedtünk meg. Nekem már sokszor megfordult a fejemben, hogy beinvitálom egyszer egy közös projektbe. Ennek most jött el az ideje, így fogtam magamat, és nemes egyszerűséggel ráírtam. Egyből megtaláltuk a közös hangnemet és rá pár napra már a stúdióban agyaltunk a dal/klip megvalósításán.

– Milyen a közös munka Szandyval?
Kobe: Rengeteg emberrel dolgoztam már együtt az évek során, és azt kell hogy mondjam, végre találtam egy tök ugyanolyan típusú embert (munkatempó terén), mint én. Szandyban megvan az a sikerorientáltság, az a sok pozitív energia, hit és alázat a zene iránt, ami nagyon ritka manapság az előadóknál. Ezt évekig kerestem mindenkiben. Aki jól ismer, az tudja, hogy nagyon gyors tempót tolok, és ezt a fordulatszámot nem is sokan bírják. Szandynak viszont ez a tempó alapjárat. Már volt arra is példa, hogy ő szólt rám, hogy pörögjek fel. Ez nekem nagyon nagyon tetszik! Egy pillanat alatt megtaláltuk a közös hullámhosszt, tele vagyunk tervekkel ötletekkel, kijött az első közös videó klipünk is, készül a közös lemez, valamint egy acoustic felállásba is elkezdtünk gondolkodni, szóval nincs unatkozás.
Szandy: Kobéval is szuper a közös munka, mert közös a cél, és ami a legfontosabb; bízunk egymásban és hiszünk a másik képességeiben, mindezt mosollyal nonstop.

– Mint a legtöbb klipednek, ennek is rendezője és vágója is voltál. Fontos számodra, hogy kivedd a részed a klipjeid utómunkálataiból?
Kobe: Nekem lételemem a kamera előtti és kamera mögötti világ is! Ha kitalálok valamit, szeretem látni magát a folyamatát a dolgoknak. Nagyon érdekes azt látni, hogy egy gondolatból miképp alakul ki egy olyan produktum, ami később vadidegen embereknek az életére lehet hatással. Attól lesz szerintem hitelesebb és velősebb egy előadónak a produkciója (az átlagnál), ha annak minden részéhez hozzá tud tenni, illetve szólni akár, és a végeredményig „nem engedi el a kezét a gyermekének”. Ezt nagyon fontos dolognak tartom.

– Dalszöveget írsz, rendezel, vágsz, fellépésekre illetve stúdióba jársz. Élvezed a folyamatos pörgést?
Kobe: Imádom, ha zajlik körülöttem az élet, szeretek új emberekkel megismerkedni, és minden olyan dologban aktívan részt venni, ami a kreativitás és a szórakoztatás jegyében történik. Hiszen csinálnunk kell a világot, s nem tetten érnünk!

– Milyen terveid vannak a 2014-es évre?
Kobe: Rengeteg tervünk van! Most jött ki a klip, tavasszal pedig érkezik hozzátok a kislemezünk. Acoustic felállásban is tervezünk bekerülni a köztudatba, a próbák már elkezdődtek. Klipforgatások voltak, vannak, lesznek. Jelenleg két forgatókönyvet is írok az ImagiCore berkein belül, tehát nincs okom a panaszra ezen a vonalon sem. Bulik is kezdenek sűrűsödni, aminek meg nagyon-nagyon örülünk. Egy netes valóság show-ban is fel fel tűnök időnként, és hamarosan egy nagyobb volumenű tévés produkcióban is részt fogok venni, szóval zajlik az élet, és vidámság van a köbön! Akit esetleg érdekel, ami velünk történik, illetve a munkásságunk nyerte el a tetszését, sok-sok szeretettel várjuk az aktuális paramétereinkre:

facebook.com/KOBEHIVATALOS
facebook.com/klajkoszandrahivatalos

Előre és felfelé!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek