Starity

Jay Leno nem fogad több vendéget

2014. február 07. 16:04   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint 20 év után Leno nem fogad több vendéget késő esti show-jában. A 63 éves komikus úgy döntött, itt az ideje búcsút intenie.

hirdetés
Jay Leno nem fogad több vendéget
Fotó: Jordan Strauss/Invision/AP

Több mint 20 éve futott az NBC nagy sikerű beszélgetős showja, a The Tonight Show with Jay Leno, ami ebben az évben a végéhez ért, ugyanis Jay Leno búcsút intett a stábnak és a show-nak is. A 63 éves komikus tegnap este tűnt fel utoljára saját műsorában, ahol Kim Kardashian és Billy Crystal voltak az utolsó vendégei.

A komikus könnyekkel küszködve tekintett vissza az elmúlt évekre, és elmondta, hogy a stáb a családjává vált. „Ez egy nagyon nehéz pillanat most… Az első évben, amikor elindult a show, elvesztettem édesanyám, a második évben pedig édesapám hunyt el, majd a bátyám, így végül ti lettetek a családom” – mondta Jay.

„Mindenki azt kérdezgette tőlem, hogy miért nem megyek át az ABC-hez vagy a FOX-hoz, és elmondtam, hogy ott nem ismerek senkit, viszont itt ti vagytok a családom” – egészítette ki mondanivalóját. A show 22 éve indult, és azóta olyan hírességek bukkantak fel benne, mint Nicole Kidman, Alyssa Milano, Eva Longoria, Christina Aguilera, Charlize Theron, Fergie, Jason Statham, Hugh Jackman.

Utolsó vendégei tartozott Kim Kardashian, Billy Crystal és Sheryl Crow. Jay elmondta, mi minden változott az elmúlt 22 év alatt. „Mikor 22 évvel ezelőtt elkezdtem dolgozni ebben a show-ban, még a marihuána legális volt, és akkor ott cigarettáztál, ahol csak kedved támadt, ekkor a srácok még az újságárusnál vették meg a pornólapokat, és nem volt ennyi sorozatgyilkos sem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek