Starity

Victoria Justice pirosban kampányolt a nőkért

2014. február 07. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice egy újabb nemes ügy érdekében szerepelt a közönség előtt.

hirdetés
Victoria Justice pirosban kampányolt a nőkért

Victoria Justice már sokfajta szerepben megmutatta magát, mindenki hallhatta csodaszép hangját, ám most mégis úgy döntött, hogy belép egy estére a modellek világába.

Victoria nem a saját szórakozására lépett kifutóra, hanem azért, hogy támogassa a nőket. A The Heart Truth szervezői úgy döntöttek, hogy a New York Fashion Weeken szerveznek egy Go Red for Women nevű napot, amelyen szebbnél szebb hírességek vonulnak majd fel a kifutón és ezzel több millió hátrányos helyzetű hölgyet támogatnak majd szerte a világon, ugyanis a show egész bevétele egy olyan alapítvány részére ment, amely a kevésbé szerencsés körülmények között élő és testileg-lelkileg bántalmazott nőket támogatja.

Vicky egy csodaszép vörös Oscar De La Renta-estélyit viselt, amelyben gyönyörűen festett. Justice mellett felvonultak még olyan hírességek is a kifutón, mint Bella Thorne, Jill Hennessy, Lindsey Vonn, Ireland Baldwin, AnnaSophia Robb vagy Taryn Manning.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek