Starity

A One Direction tagjai kávéházláncot nyitnak

2014. február 08. 12:12   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben újabb őrültséggel lepték meg rajongóikat a zenekar tagjai: szerte a világon One Direction-kávéházakat fognak nyitni.

hirdetés
A One Direction tagjai kávéházláncot nyitnak

Szerte a világon One Direction-kávéházak fognak nyílni, hogy a rajongók össze tudjanak gyűlni beszélgetni egymással. Az első ilyen kávéház Japánban nyitja meg kapuit ebben a hónapban. Egyébként a kávézókban mindenféle One Direction-ös cuccok lesznek, mint például képek és emléktárgyak.

A kávéházak nagyon barátságosak lesznek, és kifejezetten a fiatalabb korosztálynak szólnak, akik majd többféle 1D-árut szerezhetnek be. Ha minden sikerül, akkor ez hozza majd a legtöbb profitot az együttesnek. Úgy látszik, most minden a One Directionnek áll – árulta el egy bennfentes a Daily Starnak.

Aki nagyban előre segítette az ötletet, a közkedvelt mentor, Simon Cowell volt, és szeretné, ha Londonban, New Yorkban, Párizsban, Berlinben és Sydney-ben is nyílna egy-egy 1D-kávézó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek