Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. február 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen ruhakölteményekben jelentek meg a sztárok az elmúlt hét folyamán.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

A múlt hét folyamán került megrendezésre a 2014-es amfAR New York gála, az East Meets West rendezvény, továbbá számos filmpremierre sor került. Lássuk, miben tündököltek a sztárok!

A Cipriani Wall Streeten megrendezett amfAR jótékonysági rendezvényen megjelent február ötödikén Karolina Kurkova, aki egy fekete Armaniban pózolt, merész kivágással a mellrésznél, Ajak Deng, aki az egyik tavalyi Kaufmanfranco-kollekcióból választott ruhát, valamint Dree Hemingway is, aki egy supersikkes Chloé-ruhába bújt.

Karlie Kloss az idei amfARon egy egyszerű fekete minibe bújt, nyitott orrú cipőt és fekete retikült választott. Arlenis Sosa a laza eleganciát testesítette meg ezzel a Louis Vuitton-, spagettipántos estélyiben, míg Crystal Renn egy szatén Gabriela Cadena-ruhába bújt, amelyet a combkivágás és a hozzá választott indián nyaklánc dobott fel.

Erin Heatherton is részt vett az amfARon, egy félvállas Kaufmanfranco-estélyiben ragyogott, amelyhez fekete táskát választott. Gyönyörű! Jessica Hart a Louis Vuitton 2014-es tavaszi kollekciójából húzott elő egy tollas dzsekit, amely mindenképp merézs húzás volt, de az összhatás nagyon lezser! Selita Ebanks Gabriela Cadenától választott egy bámulatos fehér ruhát, amelyet a vállrésznél elhelyezett gyöngyök dobtak fel.

Shanina Shaik egy elefántcsont színű Alex Perryben sétált végig az amfAR vörös szőnyegén, Lindsay Ellingson egy Wes Gordonban mutatkozott, míg Chanel Iman egy spagettipántos Calvin Klein-költeményben jelent meg, ezüstszínű cipelőkkel.

Michelle Rodriguez Jane Krakowski, Lily Alridge, Kelly Rowland és Gretchen Mol mellett vett részt az amfAR New York gálán, a színésznő általában mindig mellényúl ruhaválasztásait illetően, de ebben az Alberta Ferretti-estélyiben és ebben a dekoratív Avakian-nyakláncban csak úgy ragyogott!

Sandra Bullock Jay Leno showműsorában vendégeskedett február ötödikén. A Gucci 2014-es elő-őszi kollekciójából választott egy sötétkék, a nyakrésznél bőrszíjjal díszített miniruhát, és Antonio Berardi ‘Tallyho’ nevű szandálját viselte.

Jessica Alba az EXPERIENCE: East Meets West rendezvényen tűnt fel február ötödikén, meglehetősen hétköznapi viseletben: a márka ikonikus tigrisével ellátott Kenzo-pulcsit és egy Valentino-retikült pécézett ki magának.

Jane Krakowski is a 2014-es amfAR New York gálán jelent meg ötödikén. A szőke színésznőnek egy pánt nélküli Zac Posenre esett a választása, amely remekül kiemelte alakját, az origami-hatású mellrész pedig hab a tortán. A smaragdzöld rucihoz Bulgari-ékszereket és Prada-cipellőt párosított.

Elizabeth Banks a február ötödikei Today Show vendége volt, egy vörös Roland Mouret-ben tette tiszteletét, amelyhez Christian Louboutin ‘Viveka’ cipőjét választotta. A reggeli show legragyogóbb résztvevője volt.

Bella Thorne a Vámpírakadémia celebekkel tömött vörös szőnyegén mutatkozott február negyedikén, amelyet a Los Angeles-i Regal Cinemasban rendeztek meg. A Disney-sztár az AQ//AQ egyik ruháját viselte, kiegészítőkként Jimmy Choo-szandikat és Emm Kuo ‘Ciggones’ névre keresztelt retiküljét választotta.

Debby Ryan Sami Gayle, Olga Kurylenko, Holland Roden, Zoey Deutch és Sarah Hyland társaságában vonult végig a vörös szőnyegen a Vámpírakadémia LA-i premierjén. Debby ruha helyett egy elegáns kosztümben lépett a fotósok elé, amelyhez René Caovilla-cipőket választott. Sikkes.

Lily Aldridge Cate Blanchett oldalán jelent meg a The Monuments Men bemutatóján, amelyre a New York-i Ziegfeld Színházban került sor február 4-én. A modell a Cushnie et Ochs 2014-es elő-őszi kollekciójából választott egy fekete, szaténruhát, amelyhez egyszerű fekete cipőt és retikült viselt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek