Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. február 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most sem volt hiány celeb-babaképekből és vicces, akár meghökkentő fotókból. Lássuk, milyen fotókat osztottak meg sztárjaink!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Hilary Duff

Hilary kisfiát fotózta az elmúlt napokban. Ugyan a színésznő és férje útjai különváltak, Luca felügyeletén osztoznak, és igyekeznek továbbra is egy család maradni.

*

Jessica Alba

A színésznő egy ünnepségen volt látható a napokban, egy gyönyörű virágcsokrot is kapott kolléganőitől, Ralph Laurentől és Kimby Hastingstől. „Milyen szép meglepetés! Köszönöm, @RalphLauren és @kimbyhastings!”

*

Brody Jenner

Brody egy imádni való képet osztott meg, ahol egyik legjobb barátjával található. A kiskutyus sokáig betegeskedett, de Brody elmondása szerint már lábadozik. „Szegény kissrác kezdi jobban érzi magát.”

*

Kathy Griffin

A gyönyörű színésznő ezúttal barátnőivel pózolt egy közös képen, egy általuk szervezett partin, még február hetedikén.

*

LeAnn Rimes Cibrian

LeAnn egy eléggé érdekes képet osztott meg a nagyközönséggel ezen a héten. Egyik ismerősével kipróbálta a helikopteres utazást: „Segítség! Volt egy őrült kalandom”fűzte a fotóhoz.

*

John Stamos

A sármos híresség rengeteg női rajongója figyelmét felkeltette ezzel a sokat mutató fotóval. Nem tudjuk, ki mit bámult jobban: John alsóját vagy az óriási medencét, amiben mi is eltöltenénk pár órát?

*

Kristin Chenoweth

Kristin a napokban Los Angelesben shoppingolt, és rögvest megörökített egy képet, amelyen egy twinkivel pózol – csak vigyázzon, nehogy elkapja Tallahassee!

*

Julianne Hough

Jules még frizuraváltása előtt osztotta meg ezt a képet rajongóival – egy bajuszos hölgynek öltözött be. „Most éppen én vagyok a kakukktojás a családban. Azt hiszem, hogy megőrültem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek