Starity

Újra elindult A Nagy Duett

2014. február 10. 09:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly ilyenkor, azaz február 10-én kezdődött A Nagy Duett második szériája, idén pedig, egy évvel később már itt a harmadik évad is.

hirdetés
Újra elindult A Nagy Duett
Fotó: TV2

A Nagy Duett rengeteg nézőt vonz a TV képernyők elé. A szórakoztató esti műsornak a lényege, hogy a nem énekesnek született magyar hírességek is megcsillogtathassák hangjukat, mindent pedig profi párja társaságában teszi.

A műsor házigazdái továbbra is Liptai Claudia és Till Attila, akik igen nagy összhangban vannak egymással. A három zsűritag is maradt a régi: Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor sújtják vagy éppen dicsérik véleményeikkel a versenyzőket.

Szokás szerint idén is tíz pár fog versenyezni a győzelemért nyolc héten keresztül. A párok a következők: Csepregi Éva – Joshi Bharat, Radics GigiHujber Feri, Nótár Mary – Fekete László, Hien – Cooky, Oroszlán Szonja – Kárász Róbert, Dolhai AttilaPokorny Lia, Király Viktor – Majoros Hajnalka, LL Junior – Sarka Kata, Sipos PéterCsisztu Zsuzsa, Cserpes LauraGesztesi Máté.

Tavaly is nagyon nagy volt a show nézettsége, így valószínűleg idén sem kell majd félteni a műsort. A második szériát egyébként Cseke Katinka és Kökény Attila nyerték meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek