Starity

Ruhamustra: Goya Awards 2014

2014. február 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilencedikén zajlott le a spanyol filmes díjátadó – lássuk, ki aratta le a babérokat megjelenésével!

hirdetés
Ruhamustra: Goya Awards 2014

Lezajlott a 28. Goya-díjátadó Madridban, 2014. február 9-én, amely során a legjobb spanyol filmeket díjazták. A jelölteket január hetedikén jelentették be, a Living Is Easy with Eyes Closed lett az est nyertese hat szobrocskával. Lássuk a legcsodásabb ruhakölteményeket a díjátadóról!

Macarena Garcíát tavaly a legjobb színésznőnek kiáltották ki. Idén egy elegáns Roberto Cavalli-, krémszínű estélyit viselt Bulgari-ékszerekkel. Paula Echevarria egy egyszerű pánt nélküli Dolores-költeménybe bújt, amelyhez hasonló színű fülbevalókat és retikült választott.

Irene Visedo egy elefántcsont színű Tot-Hom-topot viselt báli szoknyával és Carrera y Carrera-ékszerekkel. Semmiképp sem olvadt be a többi estélyis hölgy közé, de így is roppant sikkes volt.

Andrea Duro egy réteges, vörös Alberta Ferretti-, pánt nélküli vörös estélyibe bújt, amelyhez Jimmy Choo-retikült és Carrera y Carrera-ékszereket társított.

Inma Cuesta egy ragyogó, mély kivágású estélyit választott a spanyol tervezőtől, Ivan Campaigntól, amelyet az aranyszínű öv dobott fel leginkább, valamint a Barcena-ékszerek. Ana Belen az est egyik legelegánsabb sztárja volt ebben a Giorgio Armani-tervezte, félvállas bársonyestélyiben.

Marta Etura Lorenzo Caprile-től választott estélyit, ez a pánt nélküli törtfehér ruha egyszerűen lélegzetelállító! Aitana Sanchez Gijon sem panaszkodhatott – szintén Lorenzo Caprile pártján állt: ebben a kimonó-hatású selyemestélyiben vonult végig a vörös szőnyegen.

Belén López jelöltként vett részt a gálán ebben a lenyűgöző Oscar de la Renta-költeményben, amelyet apró virágok díszítettek. A felső tüllrészt feleslegesnek érezzük.

Natalia de Molina lett a legjobb új színésznő, díját ebben az Andrew Gn-, félvállas krém-arany estélyiben vette át. Cipőit Jimmy Choo-tól, retiküljét a Swarovskitól, ékszereit pedig a Carrera y Carrerától kölcsönözte.

Aura Garrido teljesen új irányt választott ezzel az uszályos, tollakkal díszített Alberta Ferretti-sellőestélyivel, amely tervezésében a Louis Vuitton is kivette a részét. Már csak egy gigantikus nyaklánc hiányzik, egyébként lélegzetelállítóan fest!

Clara Lago Zuhair Murad 2013-as tavaszi kollekciójából választott ruhát, és szerencsére elmaradt a cicivillantás, a közönséges helyett bravúros húzás volt tőle.

Norma Ruiz ebben a lilás-feketés ombre, félvállas estélyiben jelent meg a díjátadón, és ugyan gyönyörűen nézett ki, a tavalyi MET-gálára Naomie Harris már lenyúlta ezt a ruhát...

Michelle Jenner a Naeem Khan 2014-es kollekciójából kölcsönözte ezt a szőrmés-tollas, tüllben végződő V alakú kaviárszínű estélyit, amelyhez egy egyszerű, aranyszínű retikült választott. A színek tökéletesen harmonizáltak, de Beyoncé Knowles ugyanezt a ruhát viselte édesanyja 60. születésnapi partiján múlt hónapban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek