Starity

Ichabod Crane elhagyja Sleepy Hollow-t

2014. február 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második évadban a főszereplő távozik a városból – de nem a sorozatból! A show készítői terjeszkedni fognak.

hirdetés
Ichabod Crane elhagyja Sleepy Hollow-t
Fotó: FOX

Most, hogy az apokalipszis lovasai közül a Halál és a Háború is elszabadultak, az álmos kis Sleepy Hollow világa kevés lehet a nézőknek. Irving (Orlando Jones) letartóztatása lesz az első alkalom, hogy Álmosvölgyön kívül láthatjuk a szereplőket, de az executive producer, Roberto Orci (Star Trek) megosztotta a TVGuide-dal, hogy Ichabod is elhagyja a várost.

„Ez a történetvezetés határainak növelésének kezdete lesz. Nemcsak az lenyűgöző, ahogy a gonosz megérkezik a városba, hanem az is, ahogy Ichabod (Tom Mison) felfedezi a világ többi részét. Olyan keveset látott eddig, és szeretnénk még többet mutatni neki a városon kívül.”

Orci elmagyarázta, szeretnék megoldani, hogy a városhatáron kívülre vihessék a történetet, mivel attól tartanak, a kisváros nem tud elég extrát nyújtani.

„Ichabod végig a városban tartózkodott, de szeretnénk látni, milyen az, amikor repülőre száll, vagy meglátja a Fehér Házat, és ráeszmél, hogy önfeláldozása meghozta a gyümölcsét. El fog szállni ettől.”

A második évad szeptemberben tér vissza a képernyőkre, a magyar FOX-on azonban ma is nyomon követhető lesz a második epizód.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek