Starity

Karai Anna ingyenkoncertet ad a Paramore-rajongóknak

2014. február 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagsötét énekesnője új formációban, egy Paramore tribute bandában próbálja ki magát, az együttessel való első fellépésükre pedig ingyenesen elmehet mindenki.

hirdetés
Karai Anna ingyenkoncertet ad a Paramore-rajongóknak
Fotó: Dürer Photo

Anna nemrég két dallal, Az üveg lassan vággal és a Csillagsötéttel jelentkezett, melyeket ingyenesen elérhetővé is tett rajongóinak a Facebook-oldalán. A számok megjelenése után bejelentette, hogy közös turnéra indul Ganxsta Zolee-val és a Fish! zenekarral, az első fellépések pedig már meg is voltak.

Bár az énekesnő több együttesben is megfordult már, az ország a hazai Voice-ból ismerheti igazán, melyben a Paramore egyik dalával aratott siker után Caramel csapatába került, onnan pedig egyenesen menetelt előre, míg sajnálatosan ki nem esett az egyik élő show alkalmával.

A Voice után nem adta fel, karácsonykor kiadta EP-jét, melyen három saját, akusztikus dal mellett két feldolgozás is helyet kapott, a teljes stúdióalbum pedig már csak tavaszig várat magára, ám addig is szorgosan dolgozik rajongói tábora bővítésén, hiszen újonnan a Brand New Eyes énekesnőjeként is őt hallhatjuk, miután a tribute zenekar előző frontasszonya távozott.

Anna, aki nemrég köszönetet mondott a Staritynek és a portálon lévő rajongóinak, február 22-én lép fel a bandával a fővárosban, a Paramore és a The Pretty Reckless dalait kedvelők pedig ingyenesen elmehetnek a koncertre, mint azt írják a Facebookon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek