Starity

Hazánkban is vetítik a Sam és Catet

2014. február 11. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnaptól látható lesz a Sam és Cat a magyar Nickelodeon képernyőjén.

hirdetés
Hazánkban is vetítik a Sam és Catet

Az iCarly és Victorious spin-offsorozata, a Sam és Cat hatalmas sikert aratott az USA-ban és Európában is, így a csatorna újabb évadot rendelt. Most pedig elérkezett az idő, hogy a magyar Nickelodeon nézői is szemügyre vegyék a sorozatot.

Az Ariana Grande és Jennette McCurdy főszereplésével készült széria Cat Valentine és Samantha Puckett életét meséli el az iskola után. Az egyetemen ismerkednek meg, ahol szobatársak lesznek, majd közös bizniszt indítanak: bébiszitterkedésbe kezdenek. Közös életük pedig tele van poénokkal, izgalommal és persze az elmaradhatatlan szerelmekkel.

Bár eleinte kételkedtek Dan Schneiderben, bizonyította, hogy tud újat mutatni, hiszen a Sam és Cat még mindig megüti a Nickelodeon minőségi szintjét, a közönség pedig odáig van érte. A sorozatban egyébként rengeteg sztárvendég is feltűnik, illetve az iCarly és Victorious szereplői is részt vesznek egy-egy epizódban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek