Starity

Hivatalos: a t.A.T.u. visszatér

2014. február 11. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lena Katina és Julia Volkova mint a t.A.T.u. két tagja február 14-én egy új közös dallal térnek vissza a zenei életbe.

hirdetés
Hivatalos: a t.A.T.u. visszatér

A t.A.T.u. fellépett Sochiban, a téli olimpiai játékok megnyitóján, ahol az egyik legsikeresebb orosz nyelvű dalukat, a Nas Ne Dogonyat (a Not Gonna Get Us orosz változata) adták elő.

Azóta új hírek röppentek fel a lányok körül: a t.A.T.u. útja ugyan 2011-ben különvált, és azóta mind a ketten szólókarrierjüket is építgették, úgy tűnik, most a visszatérésre összpontosítanak.

Legutolsó közös munkájuk a Waste Management angol nyelvű album volt, amit még 2009-ben adtak ki, s ugyan nem aratott nagy sikert a világon, a kritikusok ezt a lemezüket tartották a legváltozatosabbnak. Mindmáig a legsikeresebb albumuk a 200 km/h in the Wrong Lane, amivel világszerte ismertté váltak, és amin a legsikerebb daluk, az All the Things She Said található. Közel 6 millió példány kelt el belőle. Eddig három orosz, három angol, két remix- és egy válogatásalbumot dobtak piacra.

Lena és Julia 2014. február 14-én, Valentin-napon Moszkva egyik legnagyobb szabású rendezvényén, a Big Love Show-on mutatják be először legújabb szerzeményüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek